top of page
Zoeken
  • info278650

'Groendividers' creëren nodige afstand op de werkvloer

Bijgewerkt op: 18 jun. 2020
Heel voorzichtig beginnen ook op kantoor mensen weer een beetje aan het werk te gaan. In het kader van de anderhalvemetersamenleving vraagt dat natuurlijk wel om de nodige aanpassingen. Thegreenergood heeft de oplossing: de Greenful Divider single of double.

Met gebruik van onze Dividers is uw kantoor Corona - proof!


Van verrijdbare groene schermen tot slim geplaatste plantenbakken. Volgens Thegreenergood pak je hiermee twee vliegen in één klap. Enerzijds kan met de afscheidingen die anderhalve meter afstand gewaarborgd worden, en anderzijds vergroenen ze de werkplek.


Het 'nieuwe normaal'

Het concept van verrijdbare schermen bestond al, laat Thegreenergood weten. Echter heeft het groenbedrijf speciaal voor het 'nieuwe normaal' naar oplossingen gekeken en schermen aangepast ofwel nieuw ontwikkeld voor de huidige anderhalvemeter maatschappij.


Voor de 'groendividers' wordt voornamelijk gebruik gemaakt van hydro planten die weinig onderhoud vereisen. Net als de groene schermen zijn ook de plantenbakken in te zetten om afstand te waarborgen, maar ook om bijvoorbeeld looprichtingen te creëren.


Thegreenergood benadrukt het belang van groen op de werkplek, juist nu. Planten hebben immers veel positieve effecten, zowel mentaal als fysiek. Leuk is natuurlijk ook dat de groene afscheidingen geen tijdelijk oplossing is. Het is echt voor op de langere termijn. Oók als we (ver?) in de toekomst de anderhalve meter niet meer aan hoeven houden.


Voor meer informatie kijkt u op: https://www.thegreenergood.nl/producten


35 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page